Skip to main content

Tænketanken Lumizon er et kunstprojekt der lærer dig Bevidst Skabelse og frisætter dit multipotentiale fra krydsfeltet mellem Videnskab, Visdom og Kunst, så du er med til at udfolde den nye samfundsmodel for en bedre verden og skaber Menneskets Nye Historie.

Om Lumizon.

Vores vision:

Når du forstår Modellen om universets naturlige lovmæssighed og lærer Formlen om Bevidst Skabelse så udvikler du dit multipotentiale og er aktivt med til at udfolde den nye samfundsmodel fra krydsfeltet mellem Videnskab, Visdom og Kunst. Menneskets nye historie om en bedre verden.

Så får vi et samfund hvor alle hjælpes til at udvikle sit fulde skabende potentiale, hvor nærvær, oprigtighed og tolerance er så naturligt som at være rask hele livet og alle forstår universets lovmæssighed og kan bruge det til et bedre liv.

Vi er inspireret af Leonardo da Vincis 7 principper.
En umættelig nysgerrighed overfor livet og naturen, en ubøjelig og vedholdende søgen efter viden og vedvarende læring hvor vi har viljen til at eksperimentere, modet til at begå fejl og lære af dem, skærper iagttagelsen og vores sanser, og tør stå overfor det ukendte og stoler på vores intuition vi anskuer udfordringerne ved brugen af begge hjernehalvdele og forener kunst, visdom og videnskab, logik og fantasi, fornuft og romantik i en stræben efter sund levevis hvor kost, fysisk og mental træning hænger sammen.

Lumizon arbejder for FN´s 17 Verdensmål

Vores mission:

At bringe fortællinger fra det nye fremspirende paradigme og formidle fællesskabet mellem videnskabelige dokumentationer, spirituelle visdomspraksisser i kunstneriske udtryk for at vise at verden er fundamentalt forenet og overfladisk forskellig.

Se Lumizons grundlag

Kontakt:

Jan Christiansen
Peder Nilen Gade 1,-214
3400 Hillerød
CVR: 13578885
Tlf: 26153190
jc@janchristiansen.dk

Medlemmer:

Lone Lund

Sociolog og Skyggecoach.
www.lonelund.com

Jacob Kleberg

Spirituel mentor, Manager og Åndedrætsterapeut.
www.jacobkleberg.dk
www.folkebevægelsenforlivet.dk

Jacob Moth

Musiker, Komponist
og Psykonaut.
www.denmagiskehave.dk

Nils Elmark

Fremtidsforsker.
www.incepcion.co.uk

Karinna Damgård

Spirituel vejleder, Clairvoyant og Kunstner.
www.karinnadamgaard.dk

Rikke Topp

Advisor og Forfatter.
www.rikketopp.dk

Lumizon - Tænketank