Skip to main content
Kunst

Måder at søge indsigt på

Måder at søge indsigt på

Hvordan kan kunst, videnskab og visdom hjælpe søgende mennesker?

Kategori:

Viden og erfaring

Kunst, videnskab og visdom er på hver sin måde optaget af det, der ligger uden for den almindelige forståelse. 8forskere fortæller om hvad der har inspireret dem i deres kunstneriske, videnskabelige og åndelige arbejde.
Deltagerne er multimediakunstner og aktivist Joan Abrahamson, nanoteknolog Paul Rothemund, fysiker Hideo Mabuchi, rumforsker Michael C. Malin, religionsforsker Jack Miles og kunstnere Liza Lou, Trimpin og Elizabeth Turk. I deres samtale diskuterer de deres ekstraordinære projekter. Hvordan støtte fra fonden har påvirker deres arbejde, og hvordan tværfaglig udveksling mellem andre forskere og kunstnere hjælper dem. De deler også anekdoter om de legendariske telefonopkald fra MacArthur Foundation, der informerer dem om deres priser.

Løsning

Kunst, videnskab og visdom er på hver sin måde optaget af det, der ligger uden for den almindelige forståelse. 8 forskere fortæller om hvad der har inspireret dem i deres kunstneriske, videnskabelige og åndelige arbejde.

Hvad kan du bruge det til?

Kunst, videnskab og visdom er en kraftfuld kombination når man er et søgende mennesker.

Hvad kan virksomheder bruge det til?

En kombination af kunst, videnskab og visdom kan udvikle enhver virksomhed i positiv retning

Hvilken betydning vil det have for det nye samfund?

Kunst, videnskab og visdom er de 3 gennemgående størrelser, der har udviklet menneskesamfundet igennem alle årtusinderne. Og vil også gøre det i det nye samfund.

Bruger du kunst, videnskab og visdom i din søgen på indsigt og erkendelse?

Lumizon - Tænketank