Skip to main content
Videnskab

Kontroller generne

Kontrollerer du selv dine gener?

Hvordan kan du selv kontrollere hvilke gener der aktiveres?

Kategori:

Viden og erfaringer

Biologen Bruce Lipton er ophavsmanden til Epigenetikken. Forskningen om at det er omgivelserne der styrer hvilke gener der aktiveres.
Bruce Lipton er tidligere stamcelle forsker. Han tog 1 celle og lod den dele sig til 40.000 celler. Så delte han dem op i 3 skåle og tilføjede 3 forskellige slags blod.
Derefter udviklede den ene skåls celler sig til muskler, den 2. til blod og den 3. til knogler. Derved opdagede Lipton at det er omgivelserne der bestemmer hvilke gener der aktiveres.
Betydningen af denne opdagelse er, at du selv bestemmer hvilke gener du aktiverer. Udfra det du spiser, indånder og omgiver dig med. Samt især hvordan du tænker. Negativ tænkning fører til negative kemikalier i blodet og i cellerne. Modsat fører positive tanker til hensigstmæssige kemikalier i blod og celler.

Løsning

Du bestemmer selv i stor udstrækning hvilke gener du vil aktivere. Det gør du ud fra det du spiser og måden du tænker.

Hvordan kan du kontrollerer dine gener?

Spis plantebaseret kost, mediter, motioner og skab gode relationer, så aktiverer du de gener der skaber den største sundhed. Det er videnskaben bag Placeboeffekten.

Hvad kan virksomheder bruge det til?

Lær medarbejderne at styre deres tanker hensigtsmæssig og at spise plantebaseret kost. Derved aktiveres Placeboeffekten, der aktiverer imunforsvaret.

Hvilken betydning har det for det nye samfund?

Borgerne i det nye samfund har lært Placeboeffekten og videnskaben bag.Derved forbliver befolkningen promært sunde og raske hele livet.

Hvad kan du selv gøre for at bestemme hvilke gener du aktiverer?

Lumizon - Tænketank