Skip to main content

Spirituel vejledning og healing

Hvad kan du lære af en spirituel vejleder og clairvoyant?

Kategori:

Spirituel vejledning og healing

Karinna Damgård er en stærk clairvoyant, der evner spirituel business rådgivning, clairvoyance, klarsyn, fjernhealing, kanalisering, og Inkahealing.

Hør mere om Karinna’s egen personlige spirituelle livsrejse, i denne podcast, lavet af Jan Christiansen kunstner og stifter af lumizon.dk.

Så, hvis dit liv var et musikstykke, så prøv at forstille dig et stykke musik uden pauser, uden ændring af tempo, uden lange eller korte noder, bare derudaf hele tiden. Total stressende og ganske anstrengende at lytte til. Og faktisk ikke særlig sundt. Det kunne så ændres til sin absolutte modpol; det fine, det perfekt polerede, det nydelige, det korrekte, den overfladiske musiske komposition. Uden sjæl.
Men sådan et musikstykke ønsker Karinna ikke. Der må være en kant. Der skal være sjæl. Hun vil personligt have tempo, dynamik, lange kærtegnende noder, et stænk af rå soul og p.a.u.s.e.r.

Det er pauserne, selve åndedraget imellem noderne, der skaber musikken i hendes musikstykke. Og måske også dit. Det er her magien opstår. Det er her skabelsen fødes. Til noget nyt. Noget uventet. Det er her man tager ind, her man fyldes op, her man fordøjer, og her man slapper af.

Derfor finder du ofte Karinna på rejser rundt omkring i verden til gamle indviede spirituelle områder. Det er her hun lader op. Det er her hun fordyber sig. Det er her hun skaber forbindelse til sit eget indre skatkammer. Den Spirituelle Rejse, det være sig i den indre verden eller den ydre, er en hjerteåbner af rang og giver indblik i – og adgang til – egen indre visdom, klarhed og et fokus, som gør det langt nemmere og mere berigende at være til stede i livet.

Denne forbindelse til egen indre forståelse, der i samklang med de hellige områder og deres energier, kan opløse gamle uhensigtsmæssige mønstre og kick-starte nye, interessante livsveje at følge – er mere end magisk.
Men du skal selv gå vejen. Ingen andre kan gå den for dig.
Spirituel Rådgivning og clairvoyance kan hjælpe dig med at få en dybere indsigt og en større selverkendelse, hjælpe dig med at forstå din “her og nu” situation bedre og give dig en ide om hvad du kan arbejde med for at komme videre.

Hør podcasten med Karinna HER

www.Karinnadamgaard.dk
Medstifter af www.Folkebevægelsenforlivet.dk

Hvad vil mindre stress og bedre sundhed betyde for dig?Har du en meditativ praksis eller overvejer du at få én?

Lumizon - Tænketank