Skip to main content

Den Magiske Have

Fra vision til realisering.

Kategori:

Den Magiske Have

Den Magiske Have er Skandinaviens første bæredygtige og CO2-neutrale musik- og filmstudio og et mødested for kreative oplevelser beliggende i Fredensborg, Danmark. Her kan man opleve koncerter, ceremonier, foredrag, guidede ture, komponering, indspilning og produktion af musik og multimedia, live stream-kanal for virksomheder og private, leje af studiet til kurser, møder, workshops og salg af relaterede produkter.

Den Magiske Have er et multidimensionalt kunstnerisk koncept, der viser det nye paradigme – et helt nyt holistisk og transpersonligt verdensbillede. Der sigter mod at integrere moderne videnskab, menneskehedens samlede visdom (hvad Huxley kaldte ”Den flerårige filosofi”) og mange kunstformer, herunder: arkitektur, musik, film, litteratur, visuel kunst og skulpturer.

Konceptet fungerer som inspiration, undervisning og psyko-spirituel transformation. Formålet er at skabe samhørighed mellem mennesker såvel som mellem mennesker og natur.

Se mere om Den magiske Have på www.themagicgarden.dk

Hør Lumizons Podcast med Jacob Moth HER

Ideen og kilden til stedet og bredden og dybden af ​​hele konceptet med Jacobs egne ord:
“Jeg blev født i maj 1967 på samme tid som hippiebevægelsen blev født. Som teenager vågnede et dybt indre opkald i mig for at udforske universets mysterier og søge svar på livets store spørgsmål: Hvem er jeg? Hvad er meningen med livet? Hvor kommer vi fra? Hvor er vi på vej hen?
I en alder af 17 i 1984 havde jeg en shamanistisk indledende krise, der udløste en dyb og kraftfuld indre rejse, et eventyr om selvopdagelse. I mange år brugte jeg teknologierne for det hellige – meditation, yoga, shamanistisk praksis, oplevelsesorienteret psykoterapi og psykedeliske stoffer i sikre miljøer med erfarne siddere.
Udover mit professionelle liv som komponist og musiker studerede jeg psykoterapi, filosofi, mytologi, yoga, shamanistisk praksis og mere. Min rejse er beskrevet i min selvbiografiske rejse ”Land of the Nocturnal Butterfly”, der har et forord af den internationalt anerkendte psykiater Dr. Stanislav Grof M.D. Efter 11 intensive år kulminerede min søgen i en livsændrende oplevelse.”

Bogen er tilgængelig på Itunes,Kindle og på www.themagicgarden.com.

Virksomheder i Den Magiske Have

Se skabelsen af Den Magiske Have

“Den sande revolution er den indre revolution”. Jacob Moth.

Lumizon - Tænketank