Skip to main content

Spirituel Road Map®

Hvad kan et Spirituelt Road Map® gøre for dig?

Kategori:

Jacob Kleberg har et dybfølt ønske om at være med til at vi alle kan genfinde det jordiske paradis, at igen få kontakt  til det jordiske paradis inden i os selv,  og alle steder rundt om os, når vi er tilstede som de ”divine co-creators” af livet som vi ALLE sammen er. JK har siden 1998 arbejdet med business road-maps i store virksomheder,  og har siden 2015 udviklet og forfinet hans eget koncept Spiritual Road-Map® i sammen med hans samarbejdspartnere og kunder. JK er blandt uddannet Cand. Merc. Int., NLP Master Practitioner, Åndedrætsterapeut, Paqo og Divine Deacon v. Lars Muhl. Og er I gang med en uddannelse som esoterisk astrolog på Astrologisk Akademi v. Claus Houlberg.

www.folkebevægelsenforlivet.dk

www.jacobkleberg.dk

Hør podcasten med Jacob Kleberg HER

og HER

Hvad er et Spirituelt Road Map®?

Spiritual Road-Map® – Let your heart co-create!

Spiritual Road-Map® er en  rejse tilbage til dig selv og til dit hjerte. På en Spiritual Road-Map® workshop kommer du i kontakt med din dybeste essens,  og får transformeret din indre modstand, så du nu igen kan være dit autentiske jeg, og agere med det som afsæt i dagligdagen.

I løbet af dagen bliver du nænsomt guidet igennem en indre proces, så du efter dagen har fået transformeret både dine ønsker om et andet liv,  og dine bekymringer til din helt egen unikke Spiritual Road-Map®, dit kompas i livet, hvor glæde, kærlighed og indre fred er de kvaliteter du tager afsæt i, i alt hvad du gør og bedriver i din daglig dag. Med andre ord får du adgang til ”himmerige” inden i dig, og får set dine egne skygger i øjnene, så de ikke længere spænder ben for din vej mod at blive dig selv.

Workshoppen tager 5-6 timer,  og er unik for alle deltagere, da vi jo alle er forskellige, men uanset om du er direktør, advokat, boghandler, forfatter eller noget helt andet, så vil du når dagen er omme have din egen personlige Spiritual Road-Map®,  som kan guide alle beslutninger i dit liv og den måde du er på fra NU af! Livet vil ikke være det samme efter denne transformerende og healende dag, hvor du tager dig af dit højere selv på en helt ny måde,  og dermed får hjertet med i alle dine beslutninger, og i al din væren og gøren. Dine højeste ønsker, og din sjælsmission bliver katapulteret ud i verden på sin egen stille måde. Det er ikke noget med at slå på tromme for dig selv, tværtimod er det en dyb vished og væren,  om hvem du i virkeligheden er som vil fylde dit liv og dit væsen fra da af!

Om Spiritual Road-Map®:

Spiritual Road-Map® er udviklet af Jacob Kleberg (JK), som i dag arbejder som healer, spirituel mentor og spirituel iværksætter, og er baseret på JK’s over 30 årige erfaring som international forretningsmand med ”igangsætteri” i hele verden som speciale kombineret med JK’s holistiske, og spirituelle erfaring, som er opnået i samarbejde med nogen af de ypperste spirituelle lærere i Danmark, og i særdeleshed Lars Muhl, Claus Houlberg og Frank Lorentzen.

Når Spiritual Road-Map® er udarbejdet, og integreret energetisk i dig, så kan du med fordel også lave en PLAN for hvordan din VISION/ Spiritual Road-Map®, kommer til verden, og dette er skridt 2 i processen. På denne anden del, vil vi med afsæt Spiritual Road-Map® lave en realistisk og amibitiøs plan for hvordan du ”føder”,  eller giver liv til din Spiritual Road-Map®. Skridt 3 er MANIFESTATION af din Spiritual Road-Map®, og det foregår ude i naturen i en legende og kreativ proces, hvor vi sammen laver en ceremoni, en despacho (fra Andes traditionen), en smuk mandala lavet af den lokale fauna, som er med til at sætte energi og vibration til din Spiritual Road-Map®.

Udtalelser om Spiritual Road-Map®:

”Jeg har haft fornøjelsen af, at få en road-map proces hos Jacob Kleberg. Jeg har fået et stort udbytte af min road-map for mit firma. Ikke mindst den holistiske tilgang til at udarbejde en road-map, og Jacobs gode evner til at spørge ind, har gjort at jeg har udfoldet min vision for mit firma og ikke ladet mig begrænse. Jeg kan anbefale Jacobs road-map proces for alle, som har brug for at føre deres vision op på et højere niveau”. 

Hanna Snorradottir, spirituel danser, ingeniør og coach.

”I forbindelse med lancering af min bog ”deres værste mareridt” hjalp Jacob mig med at fastlægge de overordnede mål for projektet samt strategien.  Dette skete gennem hans ”spiritual road map” og et par spirituelle seancer. Kombinationen mellem en meget konkret strategi proces og den spirituelle ”connection” tilsikrede, at projektet fik det rigtige fokus og harmoniske flow, hvilket har medført at tingene næsten sker af sig selv.  Vandet flyder som bekendt derhen, hvor det møder den ringeste modstand”. 

Kim Bjørnstrup, erhvervsmand, debattør og forfatter.

 “Jeg ved ikke hvad der sker, men efter turen til Frankrig, sker der bare SÅ mange positive ændringer – både fysisk, psykisk og mentalt! Det er totalt imponerende at opleve (og observere)… så TAK ♥️ til dig for at arrangere en sådan tur og tak til Montségur og alle de andre stærke spirituelle bjerge/instanser dernede♥️♥️♥️
Jeg er dybt taknemlig
??♥️
Hav en dejlig lørdag!”,

SMS-besked fra Karinna Damgård, spirituel rådgiver, clairvoyant, healer og creative artist.

Spirituel Road Map®

Hvad vil mindre stress og bedre sundhed betyde for dig?Har du en meditativ praksis eller overvejer du at få én?

Lumizon - Tænketank