Skip to main content
KunstPublikationer

Videnskab, Visdom & Kunst

Et liv med Videnskab, Visdom & Kunst

35 års arbejde med kunst, videnskab og visdom, hvad betyder dét?

Kategori:

Kunsten som drivkraft

Kunstneren Jan Christiansen fortæller i denne dokumentar om, hvordan kunst, videnskab og visdom har været omdrejningspunktet i 35 år.
Han fortæller også om de indsigter og forståelser videnskaben har bibragt ham. Dokumentationer der forklarer de spirituelle oplevelser han har haft igennem sit skabende arbejde.

Viden og erfaringer

Arbejdet i krydsfeltet mellem kunst, videnskab og visdom har haft en afgørende betydning i kunstneren Jan Christiansens liv og personlige udvikling. Visdommen har givet ham praksisser og oplevelser som videnskaben har kunnet forklare. Dem har han udtrykt i hans kunstværker og på kurser og foredrag som han har afholdt.

Hvad kan du lære af dokumentaren?

En vekslen mellem kunst, videnskab og visdom bringer klarhed og forståelse af personlige oplevelser, der ellers kan være svare at forklare.

Hvad kan virksomheder lære?

En vekslen mellem kunst, videnskab og visdom bringer klarhed og forståelse af personlige oplevelser, der ellers kan være svare at forklare.

Hvad betyder det for det nye samfund?

Samfundet vil få meget mere kreativitet og innovation, hvis borgerne udfolder sig i vekselvirkningen mellem kunst, videnskab og visdom.

Hvilke nye tiltag vil du gøre der involverer kunst, videnskab og visdom?

Lumizon - Tænketank