Skip to main content
Visdom

Dit hjertes intelligens

Forbind dig med dit hjertes intelligens

Har du forbindelse til dit hjertes intelligens? Ved du hvad det betyder?

Kategori:

Viden og erfaring

Rollin Mccraty fra HeartMath Institute fortæller i dette interessante foredrag og hvordan hjertet er meget mere end en pumpe, der pumper blod rundt i kroppen. Hjertet har sin egen intelligens, sin egen hjerne. Hjertets slag og rytme kan være kohærent eller inkohærent, i en stabil rytme eller en ustabil. Betydningen for hjernen og hele kroppen af denne forskel er betydelig.
Mccraty fortæller også om hvordan hjertet kommunikerer med hele biosfæren, med hele planetens liv og cyklusser. Hjertet kan mærke når noget sker. Dét måler man på og ser store udsving når det sker globale hændelser som f.eks. 9.11.

I dette TED foredrag fortæller og demonstrer Howrd Martin  HeartMath Hjerte-Hjerne Koheræns teknik.

Howard Martin er en af ​​de oprindelige ledere, der hjalp Doc Childre med at etablere HeartMath Institute. I 1999 var han medforfatter af The HeartMath Solution, udgivet af HarperSanFrancisco, og han har været med i HeartMaths verdensomspændende trænings- og konsulentteam siden starten i 1991. I 2000 forfatter han The HeartMath Method, et lydindlæringsprogram udgivet af Nightingale Conant. Han er også producent af to prisvindende musikindspilninger inklusive Doc Childre’s Heart Zones, der tilbragte 50 uger i træk på Billboard Magazines musikdiagrammer.

Løsning

Hjertet kommunikerer med din hjerne og din krop på måder der har stor betydning. Jo mere balance, kohærent hjerterytmen er jo bedre balance er du i. Du er også i forbindelse med alt liv på planeten via biosfæren som dit hjerte kommunikerer med.

Hvad kan du bruge hjertets intelligens til?

Jo mere du lærer at være i balance og skaber en koherænt hjerterytme, jo bedre tilstand er din hjerne og krop i. Det har betydelig indflydelse på dit helbred, ydeevne og stemning.

Hvad kan virksomheder bruge det til?

Jo bedre arbejdsmiljø en virksomhed etablerer, der tager hensyn til planetens liv, jo bedre vil medarbejderne kunne fungere. Biosfæren svarer igen på en positiv måde.

Hvad betyder hjertets intelligens for det nye samfund?

Samfundet skal finde frem til en koherent tilstand. menneskeheden skal udvikle balance mellem hjerne, hjerte og biosfæren for at skabe et sundt miljø og raske mennesker.

Hvad kan du gøre for at være mere i balance med dit hjerte?

Lumizon - Tænketank