Skip to main content
Videnskab

Det forbundne univers

Universet er forbundet

Ved du at vores virkelighed er forbundet med alt andet?
Eller tror du at alt er adskilt fra hinanden?

 

Kategori:

Viden og erfaring

Videnskabsmanden Nassim Haramein fremlægger sin teori om al tings forbundenhed. Om kvantefeltets uendelige indhold af energi. Som vi kan lære at tappe fra, så der fremover vil være ubegrænsede mængder af gratis, ren energi. Om hvordan vi kan vende tyngdekraften om og skabe transportmidler der kan føre os til Jupiter og tilbage igen på en week-end.

Du kan læse Nassim Harameins teori her: https://zenodo.org/record/8381115

Løsning

Universet består af uendelig mængder af energi, der forbinder os med alt. Vi er ikke adskilte, men er forbundne. Vi kan skabe transportmidler der anvender omvendt tyngdekraft og indtage verdensrummet.

Hvad får du ud af det?

Hvis du forestiller dig en verden hvor energi er gratis til rådighed sammen med transportmidler der ikke forurener. Hvilket samfund tror du vi så vil have? Er det noget du kan bruge til noget?

Virksomheders fremtid

Virksomheder vil i fremtiden kunne producere uden begrænsninger for udgifter til energi og bæredygtighed, fordi ren og fri adgang til energi og transport er uendelig.

Hvad betyder det for det nye samfund?

Et samfund med ren energi og ubegrænset transport betyder et samfund fundamentalt forandret. Fra den nuværende oliebaseret produktion, økonomi og livsstil, med alle miljø og klimafølgerne vil være fortid. Krige kan være fortid og naturen kan være befriet fra forurening. Klimaet kan finde en naturlig balance. Kun fantasien sætter grænserne.

Er det et samfund
du kunne tænke dig at leve i?

Lumizon - Tænketank