Skip to main content

Det stjålne artefakt

Hvordan hænger mord og Panama Papers sammen med hvad universet er lavet af, og hvorfor er et artefakt til manifestering interessant for en videnskabsmand

Det stjålne artefakt er en kriminalroman med mord, økonomisk kriminalitet og et urgammelt artefakt der kan bruges til at manifestere.

Em og Xax er et pensioneret ægtepar, der finder videnskabsmanden Robert Nikelson myrdet. Han har udviklet ”Teorien om alt”. Men den er blevet stjålet sammen med hans 40.000 år gamle ”Artefakt til manifestering”, da mordet blev begået. Em og Xax følger sporerne for at opklare hvem morderne er, og forsøger at få svarene på hvordan artefaktet kan manifestere og hvad teorien om alt er. De opdager at hensynsløse forretningsfolk, advokater og banker er involveret i mordet. Men hvordan hænger det sammen?

Forfatternes første redaktionsmøde

18.7.20
Forfatterne Vibeke og Jan Christiansen afholder redaktionsmøde.

Efter måneders snak, jokes og sonderinger holdt vi i dag det første officielle redaktionsmøde om vores nye roman. En blanding af selvbiografi og fiktion baseret på 40 års samliv og forskning i videnskab, visdom og kunst.
Vi fik skabt enighed om plot, struktur, handling, dramaturgi og andet, så vi kan begynde at give fortællingen liv, indhold og mening, tilført mord, spænding og mystik.
Og de første sider blev skrevet.

19.09.20

Historien er fortalt

19.09.20
Vi har skrevet på romanen i 2 måneder. Den er nu på 40.259 ord fordelt på 207 sider.

Redigering

22.10.20
Vi er i gang med at redigere teksten. Rette kommaer, stave- og slå fejl og justerer i fortællingen, så sproget bliver mere flydende.

Færdigt manuskript til forlag

03.12.20
Så har vi afsendt vores færdige manuskript til et forlag. Så er der bare at vente i spænding i op til 12 uger på svar. Godt det er jul i mellemtiden og at den varer lige til påske 🙂

1. oplag modtaget

20.05.21
I dag modtog vi det første oplag af bogen “Det stjålne artefakt”. Bogen udkommer på Forlaget Lumizon lørdag d. 22.05.21.

Den kan købes i alle boghandlere og online.

Lumizon - Tænketank